За Нас

„Web Design Sofia“ е резултат от дълъг опит, знания и перфектен екип

Предлагането на уеб дизайн в България, и по-специално на територията на София е огромно, но малко са фирмите, които могат да реализаират комплексна изработка на уеб сайт. Един затворен кръг от функционален уеб дизайн,  качествено програмиране, стойностен авторски текст, SEO оптимизация, последваща подкрепа и поддръжка на сайта в рекламния търг на Google, адекватно представяне в социалните медии. Всичко това, поднесено с толератност и уважение към усилията на всеки наш партньор (предпочитаме думата пред „клиент“), предприел стъпка към бизнес реализация чрез новите интернет технологии.

Някои от вас вероятно вече са имали проблеми със зле планиран или нефункционален е-сайт. Програмирането в бизнес сферата често е слабо, може би, поради „подтичващото“ след скоростно течащите процеси във виртуалния свят, образование. Много фирми и частни лица на свободна практика, с недостатъчно практически опит, използват някои готови Open source CMS системи, чрез които скърпват долу-горе уеб сайтове за клиентите си. Това може да проработи за  стартиращ бизнес, и пак не би имало високи резултати.

Много от най-големите фирми пък започнаха да изграждат свои готови платформи, които просто инсталират на хостинг акаунта на клиентите си и само вграждат техния уеб дизайн на сайта им.

Накратко, уеб дизайн услугите в България, качествените и професионалните, са дефицит, и много фирми вече са се убедили в това, като търсят с месеци адекватен изпълнител на своя плануван проект.

Ние не можем да допуснем това и вече работим по нова идея в тази насока.

„Уеб Дизайн София“ е име на колектив, който е организиран и специализиран в разработката на сериозни проекти, както и по-малки за средния бизнес и в сферата на услугите у нас и в чужбина. Всичко това е под опеката и стриктния качествен контрол на доказана в годините уеб дизайн фирма у нас, като неотлъчно се следят процеса на работа, последните новости в IT сектора, в  сътрудничество между разработчиците и клиентите.

Специалистите, които сме събрали с много внимание и прецизност, са лоялни, търпеливи, талантливи, и най-вече – умеят да работят по западни стандарти на съвместимост и екипност, като едно общо цяло. Проектите са винаги цялостни и завършени, всички точки за качество са спазени и крайният резултат е висок трафик, успешно класиране и печалби за Вас. Професионалните услуги по изработка на сайтове и активна последваща подкрепа за всеки наш партньор, ни правят Вашата най-добра опция в сложната мрежа на Интернет бизнеса.

Ние предлагаме не просто уеб дизайн – Ние сме Вашият пробив в интернет!