Лого Дизайн

ИЗРАБОТКА НА ЛОГО И ДИЗАЙН НА ПРОФЕСИОНАЛНО ФИРМЕНО ЛОГО, КОЕТО ЩЕ ВПЕЧАТЛЯВА

Най-важното за Вашият бизнес е неговото лого и имидж. Всеки съвременен потребител – вашият потенциален клиент – се влияе, впечатлява и прави своите изводи и решения, на базата на няколко фактора. Потребителите наблюдават внимателно и преценят подсъзнателно всяка реклама, всяка фирмена идентичност и представянето на продуктите и услугите, които го заобикалят. Именно за това Вашият лого дизайн е първото, което той ще види и първото впечатление, което ще оставите е в ръцето на професионалното лого – лицето на Вашата фирма.

София Уеб Дизайн предлага изработка на лого дизайн за Вашият бизнес, което ще грабва вниманието на потенциалните ви клиенти, ще впечатлява аудиторията с имиджа на фирмата ви, ще носи клиентите като планински поток – буен и бърз.

Предлагането на изработка на лого е в три направления:

  • Растерно лого: 200 лв
  • Векторно лого: 400 лв
  • Пълен лого гайд: 800 лв

Ние бихме ви посъветвали напълно безплатно какво лого ви е нужно и как да процедиране за неговата изработка. Ще ви консултираме за и ще ви дадем насоки, свързани със съвремената реклама, възприятия на потребителите и съвети за малсимална ползва от фашета корпоративна идентичност.