Видове Сайтове

Нашите услуги отварят възможности да достигнете до максималния си потенциал!

Изграждане на мултиезичен уеб сайт
Изработката на интернет сайт за международното виртуално пространство, с цел разширяване на онлайн бизнес, задължава да добавим поне няколко езикови речници. Това събаря езиковите бариери и привлича много повече потенциални клиенти, туристи, читатели и кореспонденти към Вашия интернет сайт. За създаването на чуждоезикови версии ние разчитаме на компетентни и доверени преводачи, с необходимите знания в различни области на бизнеса и технологиите. Нашата задача е да Ви помогнем за професионално, точно и позитивно представяне пред света.

Изработване на фирмен интернет сайт като рекламен инструмент

Целта на един комерсиален сайт е да продава марка, продукт или услуга, затова крайният резултат на неговото създаване трябва да бъде удовлетворителен и да изпълнява това, за което е създаден, а именно да продава. Нашите знания и умения ще допринесат за Вашия успех, като дадем гласност и лице на вашата дейност в безкрайното интернет пространство, с издържан във Вашия стил професионално изработен уеб сайт. Фирменият стил е лицето на компанията Има съществени разлики в изработката на интернет сайтове за малък, среден, промишлен или корпоративен бизнес. Ние ще ви представим с най-подходящата за вас визия.

Изработка на специализиран сайт за недвижими имоти
Нашият креативен екип може да ви помогне и да поддържа сайта Ви сред най-търсените в мрежата. Имаме възможността да привлечем купувачи от цял свят, само като представим бизнеса Ви чрез стилен, професионален и функционален сайт. А редовната оптимизация и поддръжка на Вашият уеб сайт, предполага дългосрочно партньорство помежду ни за Вашата успешна реализация на пазара на имоти. Разработваме динамичен уебсайт за недвижими имоти в няколко варианта: за строителни фирми и малки агенции; за средни агенции с цял, неразделен между агентите сайт; за големи посреднически агенции с мрежа от консултанти; и сайт по указания и изисквания на самия клиент.

Изработка на динамичен уеб сайт за хотели

Вашият хотел непременно ще достигне пълния си капацитет с професионално изработен уеб сайт, насочен към международния туристически поток. Хората по света желаят да пътуват и опознават непознати страни, а някои едва сега откриват България. Ние само ще улесним достъпа им до вашия хотел. Един сайт за хотели ще има лесна и интуитивна админ система, която ще позволи да се поддръжат функционални вътрешни страници, с актуална информация за предлаганите туристически услуги, цени и информация. Админ-системата е уеб базирана и имате достъп до нея 24 часа от денонощието. С редовна оптимизация и ре-дизайн на уеб страницата на Вашия хотел, имате гаранция за успешен сезон.

Изработване на сайт за онлайн магазин
Напоследък никнат като гъби стокови онлайн пазари в интернет пространството. Е-магазините в момента са хит заради удобството да пазаруваш, без да излизаш от уюта на дома. Тази тенденция ще се задържи още много дълго време, защото е-маркетингът е едва първа стъпка в IT бъдещето. Ние осигуряваме лесен достъп до вашия електронен магазин на потребителите чрез хипер функционален уеб дизайн на вашия сайт. Попаднали сте на подходящия екип, ние ще  ви подкрепим в една сфера нова за българските потребители и още недостатъчно разработена за българските търговци.

Ние Ви предлагаме не просто сайт  – Ние сме Вашият навигатор в интернет!