Dyson Vassilias
Варна, България
13/07/2024

Обезмаслите Бардал – многофункционален препарат за промиване и почистване за двигатели, трансмисии и кормилни системи

Обезмаслите Бардал

Обезмаслите Бардал – многофункционален препарат за промиване и почистване за двигатели, трансмисии и кормилни системи.

Обезмаслите Бардал – многофункционален препарат за промиване

Проблемът

Окислените отлагания, които образуват лак и утайка, са странични продукти от нормалната работа и се натрупват в двигатели, трансмисии и кормилни системи. Много превозни средства често работят при „тежки“ условия, като „спри и тръгни на шофиране“, „чест празен ход“ или теглене на ремарке, което може значително да увеличи тези отлагания. Освен това удължените интервали за смяна на маслото, намаленият капацитет на картера, редките смени на трансмисията и кормилната течност задълбочават проблема. Тези отлагания допринасят за проблеми с производителността на двигателите, трансмисиите и кормилните системи.

Решението идва с обезмаслител Бардал

Универсалният обезмаслите Бардал е концентрирана смес от разтворители, дисперсанти, детергенти и добавки против износване, които ще почистят и поддържат двигателя, трансмисията и кормилната система. Този продукт премахва окислените маслени и лакови отлагания, като същевременно намалява по-нататъшното образуване на отлагания. Тази специална формула на обезмаслителя Бардал помага за освобождаването на залепнали бутални пръстени, премахва въглерода от цилиндрите и челата на буталата, разгражда и премахва утайки от маслени камби и канали. В трансмисиите и системите за сервоуправление, той премахва утайки от вътрешни канали, помпи, маркучи, преобразувател на въртящия момент и окислен лак от контролните клапани.

Ползи от използването на обезмаслител Бардал

  • Патентованата химическа формула на обезмаслителите Бардал разтваря вредните дъвки и лакове и премахва утайки.
  • Подобрява превключването на трансмисиите и помага за контролиране на „тръпките“.
  • Подготвя двигателя, трансмисията и кормилната система за смяна на течността.
  • Дисперсанти и детергенти задържат отстранените отлагания в суспензия, докато течността се източи.
  • Безопасен за всички двигатели, трансмисии и кормилни системи.
  • Съвместим с всички течности, включително синтетика.

Упътвания за правилно използване на обезмаслител Бардал

Изсипете цялото съдържание в картера, трансмисията или кормилната система. Не препълвайте. Пуснете превозното средство за 15-30 минути, за да позволите циркулация и почистване. За двигателя отстранете маслото, сменете филтъра и сменете с ново масло. За трансмисията или кормилната система, източете или сменете течността и я сменете с нова. Извършете обслужване, както е препоръчано от техник. Изхвърлете всеки използван или неизползван разтвор и контейнер в съответствие с местните, щатски и федерални разпоредби.

Коментарите са изключени.